Melegszik az idő, nyílnak a virágok, hamarosan itt a Húsvét.

Ünnepekkor mindig nagy a rohanás, ezért egyszerű, gyorsan elkészíthető, de egyben üde és romantikus sminket fogunk együtt elkészíteni.

Ne csak piros tojással várjuk a locsolókat, nyűgözzük le őket ragyogásunkkal is!

1.Ha nincs idő az alapozót ecsettel felvinni, használjunk egy könnyed BB krémet, amit az ujjbegyeinkkel szépen el tudunk dolgozni az arcon. Az Aden BB krémje tökéletes választás, hiszen amellett, hogy egyenletes színt ad az arcunknak még hidratálja is a bőrt.

2. Arcunk keretét a szemöldök határozza meg, melyet az Aden Cocoa árnyalatú szemöldökceruzával rajzoltam, formáztam.

3. A teljes szemhéjamra és a belső szemzugba az Aden Shell – 23 árnyalatú pigmentporát használtam. Gyönyörű, ahogy a halvány rózsaszínes szín keveredik a porban lévő apró arany csillámokkal.

4. A mélyítő vonalba vegyesen használtam az Aden Marmalade – 06 pigmentporát és az Aden Shocking Shine 05 szemhéjpúderét. Figyeltem rá, hogy a satírozó ecsetemet csak egy kicsit mártsam bele a festékbe, ugyanis árnyékolni szeretnék, nem akarom, hogy túl élénkek legyenek a színek. Alaposan összesatíroztam őket, ezzel is elkerülve az éles határokat.

5. A vízvonalba az Aden fehér szemceruzáját használtam, mivel optikailag kinyitja a tekintetet, még üdébb hatást kölcsönöz a sminkünknek.

6. Mivel műszempillám van, nem használtam spirált, de az Aden kínálatában biztosan megtalálod a neked megfelelőt.

7. Az almácskáimra rózsaszínes Aden pirosító arcpúder került.

8. Végül az ajkaimat egy halványrózsaszín, 015 árnyalatú Aden hidratáló ajakrúzzsal tettem csábítóvá.

 

adel_marcius_smink

montázs2

Írta: Monos Adél