DUPLA TUSVONALAS SMINK, ÉLÉNK AJKAKKAL

Végre beköszöntött a tavasz, ilyenkor szívesebben nyúlunk élénkebb árnyalatok után, ezért kimondottan vibráló ajkakkal készítettem el ezt az amúgy is feltűnő, dupla tusvonalas sminket.


1. Első lépésként lealapoztam az arcom az ADEN BB krémével (01 Light), amely könnyed, természetes hatású a bőrön.  A szemhéjamra és a bőrhibákra korrektor stiftet használtam (01 Light).

2. Ezután fixáltam kompakt púderrel (01 Tan), és az ecsetet éppen csak beleérintve, finoman kiemeltem az orcákat a rózsaszín Terracotta pirosítóval (01 Pink). Mivel ennél a sminknél a szemeken és az ajkakon is van hangsúly, ezért tényleg csak nagyon minimálisan használtam, hogy ne legyen „túl sok” az összkép.

3. A szemöldököm szemöldökceruzával emeltem ki (Brown), majd még átmentem rajta sötétbarna szemhéjpúderrel is, hogy még inkább kiemeljem ezt a területet.

4. Szemsmink lépései:

  • A szempillatöveket kihúztam fekete szemceruzával (00 Devil).
  • A teljes szemhéjamra felvittem a Terracotta barna szemhéjpúderéből (06 Brown) a bézs színű szemhéjport.
  • A felső szemhéjamon húztam egy vastagabb, cicás tusvonalat (Black).
  • Az alsó szempillatöveket barna szemceruzával (04 Brown), a vízvonalat pedig a már említett fekete szemceruzával emeltem ki.
  • Ezután meghosszabbítottam a szemem sarkánál a vonalat a tussal, úgy, hogy „fecskefarkat” formázzon a tusvonalak vége, sőt kicsit még élénkítettem is a tussal szempillatöveim is.
  • A kétvégű, vastag Gold-Brown nevű szemhéjszínező ceruza arany árnyalatával kiemeltem a belső szemzugot.
  • Végül spiráloztam alul és felül is dúsító szempillaspirállal (Black) és feltettem egy természetesnek ható műszempillát is.

6. Végül pedig az ajkaimra felvittem a fantasztikusan pigmentált, és tartós, élénk rózsaszín, folyékony ajakrúzst (Brink Pink).

 

Viki Márciusi smink 2

Viki márciusi smink termékek

 

Írta: Esztergályos Viktória